Babymassage

leeftijd: 2 – 9 maanden

Datum: Elke eerste woensdag van de maand
11.15-12.30 uur

Lesgever: Merle van de Reep

Lestaal: Nederlands

Babymassage is een heerlijk moment om samen te genieten! Baby’s zijn gevoelig voor aandacht, rust en aanraking. Tijdens het masseren komt dit allemaal samen.

Voor meer informatie en inschrijven ga naar merlevandereep.nl

meer info 
SCHRIJF JE HIER NU IN 

Babymassage: vaders & baby

leeftijd: 2 – 9 maanden

11:15 – 12:30 uur

Lesgever: Merle van de Reep

Lestaal: Nederlands

Nieuw bij Minichichi: Babymassage speciaal voor vaders en baby’s!!! In drie lessen van 1 uur leer je de basistechnieken van de babymassage Dit stimuleert de band tussen vader en kind! Babymassage is goed voor ontspanning, dieper slapen, darmkrampjes en ontwikkeling van het lijfje.

Voor meer informatie en inschrijven ga naar merlevandereep.nl
meer info 
SCHRIJF JE HIER NU IN 

Over de lesgever

Babymassage is een heerlijk moment om samen te genieten! Baby’s zijn gevoelig voor aandacht, rust en aanraking. Tijdens het masseren komt dit allemaal samen. Je leert de technieken volgens de Tibo babymassage methode. Hierin zijn Oosterse en Scandinavische massagetechnieken met elkaar verweven.

De nadruk ligt in de cursus op rust en ontspanning voor je baby. Ook stimuleer je met het masseren de ontwikkeling van het lijfje. Je leert goed te reageren op en te kijken naar de reacties van jouw baby. Door de aanraking leer je de lichaamstaal van jouw kindje nog beter kennen. Dit geeft beide vertrouwen en versterkt jullie band samen.

Babymassage versterkt daarnaast het immuunsysteem en heeft een positief effect op de bloedsomloop, de ademhaling en de spijsvertering. Ook helpt massage bij klachten zoals buikkrampjes, veel huilen, onrustig of snel geprikkeld zijn, overstrekken, slecht slapen of gespannen zijn. Na een massage is een baby vaak heel ontspannen en slaapt dieper.

Voor meer informatie ga naar merlevandereep.nl