Moonkids Yoga:

Peuter Yoga 2,5 - 4 jaarVanaf September weer!
Datum en tijd nog onbekend.
Lesgever: Kaatje Nolen
Lestaal: Engels/Nederlands
€10 / losse les of 9€ met miniChiChi Club Strippenkaart!

Yoga mats incl.

Very important! Please subscribe with the contact form after you click: "schrijf je hier nu in"!

check the calender
SCHRIJF JE HIER NU IN

Kinderyoga is een speelse mix van yogahoudingen, mindfulness, ontspanningenoefeningen en creativiteit. In- en ontspanning wisselen elkaar af, waardoor kinderen in balans komen. Dit bevordert de concentratie en de nachtrust.Kinderyoga legt een basis voor een zelfbewust en zelfverzekerd leven. Door de oefeningen en spelletjes worden kinderen zich bewust van hun lichaam, hun grenzen en hun kracht. Ze leren samen te werken en zichzelf, maar ook de ander te accepteren.

Over de lesgever:Kaatje heeft door haar achtergrond als leerkracht basisonderwijs de ervaring met kinderen om te gaan. Door de komst van haar twee prachtige kinderen ontdekte zij dat ze meer wilde dan voor de klas staan.

Door zo nu en dan te werken met kleine groepen kon zij meer aandacht geven aan de kinderen. En die aandacht, dat is wat zij wil en belangrijk vindt, aandacht voor elk kind.

Bij Moonkidsyoga mogen de kinderen zichzelf zijn. Spelen, dansen, liggen, luisteren naar muziek, in onmogelijke houdingen staan. We doen van alles en ook helemaal niets, maar ook dat is yoga.

Voor meer informatie over Moonkidsyoga, kijk dan even op de facebookpagina van Moonkidsyoga.