Muziekles

 

6 m – 4 jaar:
Iedere Zaterdag
10:00 – 10:45 uur
Lesgever: Elke maand een andere docent
Lestaal: Nederlands
Prijs: €10 / losse les of €35 voor blokje van 4 lessen

over Muziekles

 

We gaan bekende en onbekende liedjes zingen, verschillende muziekinstrumenten uitproberen en er is ruimte voor dans en beweging.

Het is aangetoond dat samen muziek maken (en bewegen) niet alleen heel leuk is, maar ook nog eens goed voor de algehele ontwikkeling van het kind.

Daarnaast hoop ik u, als ouders, ook te inspireren thuis muziek te maken en te zingen met uw kinderen.

meer info via: info@minichichi.com

Over de lesgever

Esther Van Hees

Naast jazzzangeres is Esther Van Hees ook zang- en muziekdocent, o.a. bij verschillende basisscholen in Amsterdam via Aslan Muziekcentrum.

In deze les voor peuters en babies ontdekken we verschillende instrumenten en gaan we veel bewegen terwijl we liedjes leren uit alle hoeken van de wereld. Uiteraard komen ook de geliefde klassieke kinderliedjes aan de beurt. Ouders zijn altijd welkom om mee te doen!

Deze zangeres beschikt over een velours stemgeluid, dat niet uitblinkt in het grote gebaar, maar juist in de intimiteit en beperking gedijt. Geen geforceerde uithalen, geen kunstmatige accenten, geen ad-libs, maar een mooie, zuivere toon, ook in de hoogte. Veel lof voor deze prachtige zangeres.” – Het Parool

 

Coleta Dekker

Coleta Dekker is zangeres, gitariste en docente. Ze heeft een achtergrond in muziektherapie en schoolmuziek en werkte veel met jongeren en verstandelijk gehandicapte kinderen. Momenteel speelt ze in diverse bands en maakt ze muziek met en voor baby’s, dreumesen en peuters.