voorlezen

2 – 3 jaar:
Start vrijdag 8 juli
10.30 – 11.00 uur
taal: Nederlands
€10 / losse les of 9€ met miniChiChi Club Strippenkaart!

De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Elvan van Sesamstraat komt bij de miniChiChi Club voorlezen!

Over een geheime bloem, een verdrietige piraat, over vliegende paarden en pratende bomen in het elfenrijk. Over de avonturen van een reuze kabouter, over vampieren en heksen, maar ook over prinsessen en elfjes, over een verdwaalde inktvis en over het leven van een patatje.. Soms met een pop die kan praten, soms laat ze die thuis, maar het wordt zeker heel gezellig en spannend!

Wil je weten wat er gebeurde toen een aardbei met broccoli kon praten? of een olifant met een schaap en een varken naar de maan ging steppen? Kom dan gauw langs en beleef het avontuur mee!

Over de lesgever:

Elvan is begonnen met acteren op haar 15e. Ze nam acteerlessen en deed toen al snel auditie voor series. Haar eerste rol was al toen ze 15 jaar was bij een eind Academie film waarin ze de hoofdrol speelde. Op haar 16e speelde ze in de bekende televisie serie Fort Alpha.

Na haar theater opleiding is Elvan begonnen met Sesamstraat waar ze het meest van bekend is.

Naast Sesamstraat heeft Elvan in veel theater producties en tv-series gespeeld. Ze is een maker, schrijver en actrice. Ze heeft ook lessen gehad in presenteren en heeft zo tv programma’s en opera festivals voor kinderen gepresenteerd.

Ze heeft in al die jaren waarin ze voor Sesamstraat heeft gewerkt ook veel voorgelezen. Daarom hebben we haar gevraagd of ze dat soms ook hier bij ons kan doen.

SCHRIJF JE HIER NU IN