mini Werelddans

Voor peuters en Ouders 1,5 – 4 jaar

Iedere maandag van de maand September / November
10:00 tot 10:30 met 15 min. uitloop spelen
Lesgever: Simone Heijloo
Lestaal: Engels/Nederlands
Blokje van 4 lessen €35 / losse les 10€

Op maandag zie Calender

Binnen de lessen staat plezier altijd voorop! Kom mee dansen, spelen en ga samen op reis!

Aanmelden en afmelden voor de les via info@minichichi.com

meer info 
SCHRIJF JE HIER NU IN 

Over Werelddans

Deze les is speciaal voor peuters (1,5 – 4 jaar) en ouders om al dansend en spelend het lichaam te ontdekken. We dansen op verschillende muziek en de interactie tussen ouder en kind staat centraal. Spelenderwijs ontdekken we de omgeving, het eigen lichaam en wordt de belevingswereld van de peuter gestimuleerd. De peuter kan zo in alle vrijheid zijn eigen dansexpressie gaan vormen.

Onderzoek wijst uit dat beweging en het uitoefenen van nieuwe bewegingspatronen de algemene ontwikkeling van een kind bevordert. Binnen mijn lessen staat plezier altijd voorop! Kom mee dansen, spelen en ga samen op reis!

Over de lesgever

Simone Heijloo is danseres, docente en bewegingscoach.

Ze volgde haar dansopleiding in Afrikaanse Traditionele en Moderne dans in Senegal (l’Ecole des Sables), Ghana en Burkina Faso (l’Ecole de Danse Irene Tassembedo).
Als dansdocente geeft ze les in Afrikaanse Moderne dans, Afro-Conditie, Improvisatie en Peuterdans o.a. bij Chassé Dance Studios en Broedplaats HW10, Amsterdam.

Simone heeft een eigen studio (Studio 14) in Broedplaats HW10 en danst bij de percussiegroep Guzanghida.

Simone werkt met verschillende doelgroepen van peuters en kinderen tot volwassen en ouderen, zodat iedereen samen in beweging komt en zo het plezier met haar in het dansen kan ervaren.
Daarnaast maakt Simone verschillende choreografieën voor zowel binnen- als buitenkunst en werkt ze als danseres en dansdocent in Nederland en in Afrika.