Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

mini Muziek Atelier: Liedjestovenaar peuters 2-4 jaar

8 december 2018 @ 10:30 - 11:30

€10
Liedjes tovenaar

De Liedjestovenaar reist door stad en land om de kinderen te betoveren met de Magie van Muziek op kinderdagverblijven en scholen met haar speelse interactieve workshops. Ze brengt bekende en zelfgeschreven kinderliedjes repertoire op gitaar of ukelele en neemt tevens melodica, cajon (magische muziekdoos) en ritme instrumentjes mee voor de kinderen.
De Liedjestovenaar wil kinderen op speelse wijze kennis laten maken met de diversiteit van muziek. Ze leren (zonder schroom) om gebruik te maken van de expressie mogelijkheden van lichaam en stem, waardoor ze optimaal plezier beleven aan zingen, dansen en het bespelen van een instrument. Kinderen worden tijdens deze workshop uitgedaagd om hun stem ten volle te benutten en samen te bewegen op de muziek.

Gegevens

Datum:
8 december 2018
Tijd:
10:30 - 11:30
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Locatie

miniChiChi
Spaarndammerstraat 43H
Amsterdam, Nederland

Organisatoren

miniChiChi
Moments4Kids

Heb je een 4 rittenkaart gekocht in de winkel, dan kun je je plekje reserveren door als kortingscode RITTENKAART in te vullen. De lessen zijn te boeken tot 18.00 de avond ervoor. We houden altijd plekjes open voor WALK-INS. Dus is de les vol online, kun je altijd in de ochtend bellen om te kijken of jullie nog mee kunnen doen.

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.