Familiefeest

We willen alle feestjes zoveel mogelijk aan ieders wensen aanpassen. We hebben meerdere ruimtes om feestjes te geven. We hebben boven een mooie huiskamer waar je een persoonlijk feestje kan geven. Deze kamer kun je versieren, waardoor het persoonlijk wordt. De beneden ruimte, ons café en de danszaal, kan ook afgehuurd worden. We kunnen een activiteit voor de kinderen regelen via een van de docenten van Moments4Kids. Deze lesjes worden vaak gezien als een leuke toevoeging aan een feestje. Je kan hier denken aan een muzieklesje van 30 min, maar ook aan dans, theater, yoga en creatief. De docenten van Moments4Kids zijn gespecialiseerd in de leeftijdsgroep en in hun discipline.

Mocht je miniChiChi Club helemaal voor jezelf willen hebben kan dit op een zondag vanaf 14.00 De club is dan gesloten en alleen voor je eigen gasten. De ruimtes die we hebben kunnen dan ook weer zelf ingericht worden.

De drankjes en hapjes gaan via ons. Mocht je een eigen taart mee willen nemen, dan kan dat, maar dan vragen we taartgeld.

Extra opties:

  • Kinderactiviteit door docent van Moment4Kids
  • Een gepersonaliseerde taart laten maken
  • Leuke knutsels voor de kleintjes
  • Versieren van de ruimtes.

Baby Shower

Voor babyshowers hebben we boven een mooie huiskamer waar je een persoonlijk feestje kan geven.

Voor meer informatie… contact