Wat leuk dat jullie er aan denken een feestje bij de miniChiChi Club te vieren!

We doen 3 soorten feestjes:

 1. Model for a Day met fotoshoot
 2. Superhelden Disco feest
 3. Buitenfeest/ Apenkooi feest van Juan tarzan

Model for a Day

Dit kinderfeestjes bij miniChiChi is geschikt voor maximaal 10 kinderen tot een leeftijd van 0-7 jaar en duren 2.5 uur.

Iedereen neemt zijn mooiste jurk mee. Wij zorgen voor leuke probs en hebben altijd nog wel wat extra jurken en verkleedspullen.

 • Aankleden
 • Haren mooi kappen door onze huiskapster
 • Nagels lakken
 • Lipgloss
 • Fotoshoot of fashion show.

Superhelden Disco feest

Dit kinderfeestjes bij miniChiChi is geschikt voor maximaal 10 kinderen tot een leeftijd van 0-7 jaar en duurt 2.5 uur.

Iedereen neemt zijn lievelings superhelden pak mee. Wij zorgen voor leuke probs en hebben altijd nog wel wat extra jurken en verkleedspullen.

 • Aankleden
 • Taart/ Cadeau’s
 • Activiteit
 • Superhelden maskers versieren
 • Disco

Combinatie van beide feestjes

We willen alle feestjes zoveel mogelijk aan ieders wensen aanpassen. Dus mocht je hetgeen hierboven gelezen hebben en daar een eigen draai aan willen geven dan kan dat. Je neemt dan contact met ons op, je geeft je wensen aan en we denken met je mee om er voor te zorgen dat de kleine een onvergetelijke verjaardag krijgt.


Buitenfeestjes/ apenkooi met Juan Tarzan

Deze feestjes zijn niet in de miniChiChi Club, maar miniChiChi kan wel de ontmoetingsplaats zijn. Jullie regelen de plek, wij de docent. Het is geschikt vanaf 3 jaar en ouder en het aantal is in overleg.

Juan Tarzan: Enthousiast, levendig, doelgericht, grensverleggend

Juan Hofland is 27 jaar en afgestudeerd aan het CIOS te Haarlem. Na het CIOS is Juan direct het werkveld in gegaan. Zo heeft hij gewerkt als personal trainer, buurtsportwerker en jongerewerker. Ook is hij survival instructeur voor de doelgroep 6 t/m 14 jarigen. Zo is hij al jaren bekend op Camping Bakkum en het Woeste Westen. Sport en Bewegen is zijn passie. Juan geniet van al het moois dat zijn werk doet met mensen. Naast dat hij mensen laat zien dat sport gezond is en natuurlijk leuk, is Juan in staat via sport mensen te verbinden met elkaar.


Survival Feest

Leeftijd: 4-6, 6-8, 8+

De natuur is overal. Helaas vergeten we dat maar al te vaak. Tijdens de survival lessen komen de kinderen weer in contact komen met hun OER IK. Zodat ze zich echt weer mens en kind kunnen voelen. Kinderen staan in direct contact met de natuur. Door middel van deze les brengt Juan de kinderen weer terug in de natuur. Daar waar ze thuis horen en ze zich eigenlijk het prettigst voelen. De activiteiten zijn puur gericht op de natuur en haar Elementen. Zo zal bij een regenachtige dag een waar water festijn plaatsvinden. Waar
Educatie aan verbonden is. Denk aan Flora fauna of dijken en dammen. Natuurlijk zijn er ook tik en speelvormen die met de natuur lessen gepaard kunnen gaan. Kortom lekker rennen en bewegen, met de natuur als speeltuin.


Apenkooi Feest

Leeftijd: 4-6, 6-8, 8+

Apenkooi! Wie kent het niet? Het leukste spel bij gymnastiek: rennen, springen, klimmen, glijden, verstoppen en weer wegrennen. En dat alles zonder de vloer te raken, dat is Apenkooi!  Onder begeleiding
van Juan met hulpouders kunnen de kidz zich helemaal uitleven op het uitdagende Apenkooiparcour of bij de losse spel activiteiten. Er kan een thema gekozen worden.