Elke zondag een interactieve vertelling voor kinderen van 0-7 jaar en hun verzorgers om 10h30 @ miniChiChi Club. We zijn op zoek gegaan naar geboren verhalen vertellers die geheel op hun eigen wijze een verhaal tot leven brengen.


Onze verhalenvertellers:

Arjen Dijkstra:


“Haas is wintermoe. Vos gaat een feest organiseren om haar op te vrolijken. Hij nodigt hun beste vriend Uil uit voor het feest. maar er staat ook een ongenode gast voor de deur.”
Arjen Dijkstra komt het vrolijke verhaal vertellen van Vos en Haas.
“Een feest voor Haas”, naar de geliefde boeken van Sylvia Vanden Heede en Thé Tjng-Khing.
Met lekkere muziek en natuurlijk Vos, Haas en Uil in de hoofdrollen.

Zondag 9 September


PEGGY:

Dat Peggy een geboren verhalenvertelster is weten we al een tijdje. Ze komt wekelijks bij ons voorlezen. Ze komt nu 1x per maand op Zondag bij ons voorlezen. De verhalen komen tot leven met haar eigen gemaakte poppen en haar eigen manier van voorlezen. Het is elke keer weer een verrassing met wat voor moois ze nu weer komt aanzetten!

Zondag 23 September

 

 

 

 


GABY

“Gaan jullie met Gaby op mee op berenjacht?”

Gaby van Leyenhorst, 34 jaar en mama van 2 kleine jongetjes. Het werken met kinderen is al jaren haar passie! Na jarenlang in de kinderopvang te hebben gewerkt is ze zich, na haar theateropleiding, meer gaan richten op theaterles geven aan kids van alle leeftijden. Nu heeft ze al een paar jaar haar eigen bedrijfje Studio GabZ waarmee ze menig kinderhartjes hun theaterhart sneller doe kloppen. Ze is vanaf nu 1 x per maand te vinden bij ons in de miniChiChi Club.

Een interactief speel en leesmoment voor jong en oud. Naar aanleiding van het boek: Wij gaan op berenjacht?” Gaby zal het boek op een speelse manier met de kinderen naspelen en beleven, waarbij de interactie en nadruk ligt op de fantasie en spel van de kinderen. We beleven allerlei spannende avonturen. Sneeuwstormen, kolkende rivieren en donkeren wouden. En misschien komen we nog wel een beer tegen…?

Kom,  en ga ook mee op avontuur!

Zondag 16 September 2018